Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
Preparação 40min
Total 3h 10min
12 pieces
Ingredientes
Chocolate Pastry Dough
-
icing sugar140 g
-
almond flour50 g
-
salt⅛ tsp
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed20 g
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
eggs, large2
Milk Chocolate Ganache
-
270 g milk chocolate, discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)270 g
-
heavy whipping cream, 30-40% fat185 g
-
glucose syrup (see Tip)15 g
Assembly
-
fresh raspberries450 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
62 mg
Proteína
8 g
Energia
2067 kJ /
494 kcal
Gordura
28 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Canadá
Canadá
Perfect Match
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Focaccia
3h
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17h 20min
Sable choux with lime ganache
26h
Choux pastry
1h
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6h 15min
Traditional crème brûlée
25h
Lemon Curd
20min
Cranberry Almond Financier
1h
Key Lime Madeleines
2h 35min
Coffee granita
8h 10min
Lemon Tart
4h 30min