Dispositivos e acessórios
Kapání do polévky
Preparação 5min
Total 25min
4 porce
Ingredientes
-
2 vejce
-
80 gramů hladká mouka
-
1 - 2 polévkové lžíce vody (opcional) (viz Tip)
-
voda na vaření kapání
-
1 - 2 čajové lžičky soli plus 1 špetka soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
5 g
Energia
432.3 kJ /
103.2 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.4 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zavářky do polévek
10 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Loupání česneku (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Krupicová kaše pro děti
10min
Kuřecí noky do polévky
1h 20min
Strouhanka
5min
Rýže, vařená
25min
Bramborová kaše
50min
Domácí nudle (zavářka)
30min
Krupicové noky
45min
Svítek do polévky
55min
Játrová rýže
35min
Bramboráky
45min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10min