Dispositivos e acessórios
Mexicaanse rozemarijnpunch
Preparação 5min
Total 10min
2 porties
Ingredientes
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
1 g
Energia
899 kJ /
215 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentijn
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Choronsaus
20min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Caipirinha van mango
5min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Mosterd-dillesaus
2h 15min