Dispositivos e acessórios
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Preparação 15min
Total 30min
2 porties
Ingredientes
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
37.1 g
Energia
1296 kJ /
310.2 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
26.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentijn
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Asperge-watermeloen salade
40min
Courgetteomelet
40min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Koolsoep
50min