Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 gramů kapusty kadeřavé, na proužky nakrájené
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu celého
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 250 gramů klobásy, na kolečka
- 300 gramů brambor, na kostičky
- 1 kostka zeleninového bujónu
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 1146 kJ / 274 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 20 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kedlubnová polévka
35min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Fazolková polévka
35min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1h
Čočková polévka
1 godz. 35 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Hrstková polévka
10h 40min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Moravské zelí
25min