Dispositivos e acessórios
Avocadotartaar met ei en zalm
Preparação 30min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
435.2 mg
Proteína
19.2 g
Energia
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Forel met hollandaisesaus
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Mousse van tonijn
10min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Gazpacho
1h 15min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min