Dispositivos e acessórios
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Preparação 15min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
258.3 mg
Proteína
8.3 g
Energia
744 kJ /
177.8 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Forelmousse
5min
Ananaspakketjes
1h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nenhuma avaliação
Snel bladerdeeg
1h 20min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Dracula bloed
Nenhuma avaliação
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação
Vichyssoise met pasta
35min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação