Dispositivos e acessórios
Kokos en karamel cheesecake
Preparação 30min
Total 3h 40min
16 stuks
Ingredientes
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
11 g
Energia
1329 kJ /
318 kcal
Gordura
13 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Bananensticks met chocoladecoating
Nenhuma avaliação
Mini monsters
1h 25min
Skelethoofden
5h
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Linzenbrood
1h 55min
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Groene bron
10min
Witte chocolade cheesecake
16h
Turkse flatbreads
2h 10min