Dispositivos e acessórios
Karameltaart
Preparação 35min
Total 3h 50min
12 stuks
Ingredientes
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
174.3 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
40.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ananaspakketjes
1h
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Lemon curd
20min
Buikmannetjes
1h 30min
Citroencake
2h
Karamelpudding
1h
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Brood met olijven
2h 20min