Dispositivos e acessórios
Shortbread karamel gezouten boter
Preparação 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingredientes
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1 g
Energia
624 kJ /
149 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paastuin
Nenhuma avaliação
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nenhuma avaliação
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Knoflook en uien glaceren
Nenhuma avaliação
Toffees
2h
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Brownie koekjes
1h 35min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Focaccia met uien
1h 30min