Dispositivos e acessórios
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Preparação 30min
Total 2h 30min
16 stuks
Ingredientes
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
1731 kJ /
414 kcal
Gordura
21 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nenhuma avaliação
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Nenhuma avaliação
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Gestoomde spinaziecake
35min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Gazellehoorns
1h
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min