Dispositivos e acessórios
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Preparação 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
3110 kJ /
743 kcal
Gordura
41 g
Fibra
24.1 g
Hidratos de carbono
79 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Alpenmacaroni
45min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nenhuma avaliação
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
350 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
200 g ui kleuren
25min
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
Kerst stol
2h 20min
Abrikozenlikeur
30min
Koffielikeur
40min
Soubisesaus
Nenhuma avaliação
Krokante olijven
1h 30min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min