Dispositivos e acessórios
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
Preparação 30min
Total 3h
12 pieces
Ingredientes
Starter dough
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour130 g
Dough
-
sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
milk60 g
-
unsalted butter room temperature70 g
-
eggs2
-
dried instant yeast4 tsp
-
orange blossom water (see Tips)30 g
-
baker's flour450 g
-
sea salt1 pinch
Assembly and decoration
-
egg beaten1
-
mixed glacé fruit100 - 150 g
-
flaked almonds30 g
-
sugar (moistened with a few drops of water)50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
41.1 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1461.6 kJ /
349.3 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
60.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Angel cake
5h 15min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Piernik (Polish honey cake)
2h 50min
Oaxacan Chocolate Brownies
40min
Cheesecake (No-Bake)
5h 30min
Chocolate Banana Cream Pie
40min
Sable choux with lime ganache
26h
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Nenhuma avaliação
Vegan Vanilla Frosting
5min
Blueberry Breakfast Buns
3h 30min