Dispositivos e acessórios
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Preparação 45min
Total 9h 20min
40 stuks
Ingredientes
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
182.8 mg
Proteína
4.1 g
Energia
514 kJ /
123 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Omelet met gehakt
1h 10min
Chorizo Quiche
2h 30min
Indische kippenburger
4h
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nenhuma avaliação
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min