Dispositivos e acessórios
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Preparação 25min
Total 50min
10 porties
Ingredientes
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
13.4 g
Energia
1360 kJ /
325 kcal
Gordura
25.1 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gozleme
1h 40min
Omelet Caprese
30min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação
Tex-mexburger
4h 25min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min