Dispositivos e acessórios
Levercake
Preparação 45min
Total 1h 50min
8 porties
Ingredientes
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Proteína
19 g
Energia
1362 kJ /
325 kcal
Gordura
23 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Tarbot met salsasaus
Nenhuma avaliação
Drie soorten melk cake
2h
Crème anglaise
15min
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
Gestoomde kip op zijn geheel
Nenhuma avaliação
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
Vloeibare custard
Nenhuma avaliação
Minipizza’s
1h 20min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min