Dispositivos e acessórios
Enchiladas med storfekjøtt og bønner
Preparação 15min
Total 40min
4 porsjoner
Ingredientes
-
cheddarost delt i biter (2 cm)75 g
-
olivenolje pluss ekstra til smøring15 g
-
løk delt i fire100 g
-
grønn paprika delt i fire1
-
hvitløksfedd1
-
haricots vert, på boks skylte, drenerte, (1 x 400 g boks)240 g
-
pintobønner, på boks skylte, drenerte100 g
-
kjøttdeig av storfe delt i biter250 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
tomatpuré1 ss
-
oregano, tørket1 ts
-
spisskummen, malt1 ts
-
chilipulver1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
havsalt1 ¼ ts
-
olivenolje til smøring
-
tortilla8
-
salatblader, blandede til servering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
1360 mg
Proteína
33 g
Energia
2325 kJ /
554 kcal
Gordura
19 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Måltider på minutter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação