
Versões compatíveis
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 gramů cibule
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů rajčat na čtvrtky
- 1 čajová lžička soli
- 1 polévková lžíce čerstvého rozmarýnu
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
- 2 snítky čerstvé bazalky jen lístky
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 138 kcal / 577 kJ
- Proteína
- 2 g
- Gordura
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Bazalkové pesto
10min
Omáčka arrabbiata
40min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Bezinkový sirup
2h 25min
Pampeliškový med
3h 20min
Šípkový sirup
24h 30min
Cuketová čalamáda na topinky
25min
Jahodový džem
1h 5min
Zelené polévkové koření
5min
Libečková sůl
5min
Rajčatový kečup
40min