Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Caramel Sauce
-
9
oz sugar
ou 9 oz brown sugar - 7 ½ oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 oz unsalted butter, cold and in one piece (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tbsp vinegar
Chocolate Base
- 7 oz dark chocolate, cut into pieces
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
-
7
oz Paillete feuilletine
ou 7 oz waffle cones
Vanilla Cream
- non-stick cooking spray
- 10 oz whole milk, divided
- 1 tbsp unflavored gelatin powder, unsweetened
- 1 vanilla bean pod
- 3 large eggs
- 3 oz sugar
- 1 oz corn starch
- 10 ½ oz heavy whipping cream, chilled
Chocolate Glaze
- 12 oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 1 ½ oz butter, cut in pieces
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 4566 kJ / 1091 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 85 g
- Gordura
- 77 g
- Gordura saturada
- 39 g
- Fibra
- 6.9 g
- Sódio
- 58 mg
Receitas alternativas
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Steamed Chocolate Cake with Ganache
1 Std. 35 Min
Caramel Sauce
1h 30min
Lemon Pudding Souffles
40 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Crème pâtissière
15 Min
Apple Tart (TM6)
1 Std.
Devil's Food Cake
1 Std. 20 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9h 35min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Caramels
3 Std. 40 Min