Dispositivos e acessórios
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
Preparação 15min
Total 14h 55min
8 porties
Ingredientes
-
suiker150 g
-
eierdooiers6
-
melk min. 3,2%400 g
-
room, min. 30% vet375 g
-
verse geitenkaas in stukken300 g
-
volkoren broodbloem170 g
-
olijfolie50 g
-
sesamzaad1 el
-
balsamicoazijn10 g
-
zout¼ tl
-
gekookte rode bieten in stukken250 g
-
water120 g
-
vers geperst citroensap30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
390.7 mg
Proteína
14.1 g
Energia
2284.5 kJ /
546 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
19.2 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ice Ice Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nenhuma avaliação
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Gestoomde spinaziecake
35min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Tiramisu
5h 20min
Vers pastadeeg
1h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Burrito ontbijt
Nenhuma avaliação
Citroencurd
1h