Dispositivos e acessórios
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Preparação 30min
Total 30h
4 portie
Ingredientes
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2260.5 mg
Proteína
39.1 g
Energia
3882.3 kJ /
928 kcal
Gordura
33.5 g
Fibra
15.4 g
Gordura saturada
33.5 g
Hidratos de carbono
126.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza 2.0
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Nenhuma avaliação
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Crème anglaise
15min
Boekweit met champignons
25min
Roggebroodjes
12h
Noten bolognese
35min