Dispositivos e acessórios
Broccolisoep met volkoren croutons
Preparação 10min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
teentje knoflook1
-
witte uien gehalveerd60 g
-
olijfolie30 g
-
broccoliroosjes500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water450 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
gorgonzola verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken80 g
-
brood volkoren, geroosterd, in blokjes60 g
-
gemalen zwarte peper om op te dienen2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
362 mg
Proteína
10.3 g
Energia
1309.5 kJ /
313 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
18.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Broccolisoep
15min
Romige courgettensoep
35min
Mysterieuze soep
45min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min