Dispositivos e acessórios
Indbagt nyonya karrykylling
Preparação 10min
Total 2h 45min
8 portioner
Ingredientes
Dej
-
vand120 g
-
sukker50 g
-
tørgær2 tsk
-
hvedemel (med højt proteinindhold)350 g
-
mælkepulver30 g
-
æg, medium1
-
smør, usaltet blødgjort ved stuetemperatur40 g
-
salt½ tsk
Nyonya karry kyllinge og samling
-
kylling (ca. 3 ben), skåret i mindre stykker (3 cm)1200 g
-
nyonya hjemmelavet eller købt i butik150 g
-
karry20 g
-
salt½ tsk
-
vegetabilsk olie til smøring
-
kokosmælk200 g
-
æg letpisket1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
521 mg
Proteína
23 g
Energia
2084 kJ /
498 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
50 års jubilæum
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação