Dispositivos e acessórios
Kyllingegalette for familien
Preparação 40min
Total 1h 55min
6 portioner
Ingredientes
Butterdej
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker (1-2 cm) og frosset200 g
-
hvedemel plus ekstra til at drysse med200 g
-
vand90 g
-
salt½ tsk
Karamelliserede løg
-
fed hvidløg1
-
smør, usaltet20 g
-
bacon, i skiver skåret i strimler (2 cm)110 g
-
løg skåret i ottendedele, lag adskilt250 g
-
brun farin20 g
-
balsamico20 g
-
salt½ tsk
Kyllingefyld
-
vand600 g
-
kylling500 g
-
sød kartoffel skåret i tern (2 cm)220 g
-
timian, frisk til pynt3 kviste
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
svampe skåret i kvarte150 g
-
smør, usaltet40 g
-
hvedemel til at drysse med30 g
-
hønsebouillon1 tsk
-
fløde, 35 %50 g
-
mælk til at pensle med
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1275.4 mg
Proteína
29.8 g
Energia
3442.3 kJ /
819.5 kcal
Gordura
51.3 g
Fibra
7.5 g
Gordura saturada
28.3 g
Hidratos de carbono
57.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
50 års jubilæum
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação