Dispositivos e acessórios
Laks med citronhollandaise, asparges og ris
Preparação 15min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
Citronhollandaise
-
vand15 g
-
citronsaft30 g
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker225 g
-
æggeblommer fra store æg4
-
salt efter smag1 tsk
-
sort peber, stødt efter smag1 knivspids
Laks, asparges og ris
-
30 g persilleblade, friskekorianderblade, friske30 g
-
citron kun fintrevet skal1
-
ris, jasmin285 g
-
vand1000 g
-
løgpulver1 tsk
-
salt efter smag½ tsk
-
hvidløgspulver½ tsk
-
340 g broccoli delt i buketterasparges, grønne340 g
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind ( ca. 3 cm tyk)450 g
-
salt efter smag
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
672 mg
Proteína
33 g
Energia
3778 kJ /
903 kcal
Gordura
58 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
32 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
50 års jubilæum
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet torsk
45min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação