Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Glaze (the day before)
- 4 gelatin sheets (approx. 2 g ea.)
- 6 oz water, plus extra to soak
- 8 oz confectioners sugar
- 4 ½ oz heavy whipping cream
- 2 ½ oz cocoa powder, unsweetened
Pistachio Cake (the next day)
- 4 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut into pieces
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 4 ½ oz sugar
- 3 large eggs
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 1 pinch salt
- 3 ½ oz unsalted pistachios, shelled, peeled
Pistachio Cream
- 1 tbsp agar-agar
- 3 ½ oz sugar
- 11 oz whole milk
- 3 ½ oz pistachio paste (see Tip)
- 4 egg yolks, from large eggs
- 7 oz heavy whipping cream, chilled
Assembly (serving day)
- 1 oz unsalted pistachios, shelled, chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2519 kJ / 602 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 51 g
- Gordura
- 37 g
- Gordura saturada
- 17 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 87 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Magdalenas
1h
Oaxacan Chocolate Brownies
40min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Crème Caramel
3h 50min
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1h 20min
Chicken pastilla
1 godz. 10 min
Italian Savory Cheesecake
4 Std. 20 Min
Chocolate Cream Cheese Tart
4 Std. 30 Min
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
New Orleans Style Cheesecake
6h 5min
Roasted Vegetable Pizza
1h 20min