Dispositivos e acessórios
Venezia Bread
Preparação 30min
Total 11h
1 Total recipe
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
4841 mg
Proteína
63 g
Energia
9858 kJ /
2356 kcal
Gordura
63 g
Fibra
16 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
386 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Artisan Breads
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sourdough Starter Discard Waffles
25 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Sourdough Pretzel Bread
7 Std. 20 Min
White Bread
6 Std.
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 Std. 15 Min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 Min
Florida Cuban Rolls
3 Std.
Pretzel Bread
2 Std.
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Artisan Bread (Betty)
4 Std. 35 Min