Sous-vide Kyllingrullade med Paprikasaus

Sous-vide Kyllingrullade med Paprikasaus

Nenhuma avaliação
Preparação 25min
Total 2h 10min
3 porsjoner

Ingredientes

Fyll
  • estragon, fersk
    5 g
    gressløk, fersk, delt i biter (4 cm)
  • artisjokkhjerter, i olje drenert
    80 g
  • ricotta ost, fersk
    100 g
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
Kyllingrullade og paprikasaus
  • kyllingbryst, uten skinn og bein (ca. 180 g - 200 g hver)
    3
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)
    1400 - 1500 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • rød paprika delt i to og frø fjernet
    2
  • hvitløksfedd uskrellete
    4
  • olivenolje
    40 g
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    1 klype

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 188 mg
Proteína 52 g
Energia 1756 kJ / 420 kcal
Gordura 21 g
Fibra 3.5 g
Gordura saturada 4 g
Hidratos de carbono 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo