Dispositivos e acessórios
Sous-vide Svinekjaker i rødvinssaus
Preparação 15min
Total 8h 45min
4 porsjoner
Ingredientes
-
olivenolje20 g
-
rødløk delt i båter200 g
-
gulrøtter delt i skiver (5 mm)150 g
-
stangselleri delt i skiver (5 mm)70 g
-
rødvin80 g
-
svinekjaker (ca. 150 g hver)4
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
rosmarin, fersk2 ts
-
vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)1300 g
-
1 ts askorbinsyresitronsaft (se tips)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
89 mg
Proteína
33 g
Energia
2505 kJ /
598 kcal
Gordura
48 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide med knivdeksel
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação