Dispositivos e acessórios
Vleesbouillonpasta
Preparação 20min
Total 45min
1 pot
Ingredientes
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Proteína
59 g
Energia
2754 kJ /
658 kcal
Gordura
38 g
Fibra
7.3 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Geflambeerde uientaart
Nenhuma avaliação
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Tomatenketchup
1h 15min
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Vanillesuiker
72h
Karamelpoeder
1h
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Indiase mosterd
Nenhuma avaliação
Curryketchup
30min
Romige champignonsoep
20min