Dispositivos e acessórios
Små sandwiches med oksekød, rødbedechutney og peberrod
Preparação 15min
Total 45min
12 stykker
Ingredientes
Rødbedechutney
-
kogte rødbeder skrællede, skåret i stykker (3 cm)400 g
-
rødløg opdelt100 g
-
æbler skrællede, udkernede og delt i kvarte180 g
-
brun farin200 g
-
rødvinseddike100 g
-
balsamico120 g
Peberrodscreme
-
creme fraiche 38 %60 g
-
mayonnaise50 g
-
peberrod½ spsk
-
havsalt¼ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
boller12
-
oksekød6 skiver
-
rucola50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stykke
Proteína
7 g
Energia
793 kJ /
188 kcal
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tetid
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nenhuma avaliação
Blomkålsnuggets med ajvar
Nenhuma avaliação
Banh bao (dampede bao med fyld)
Nenhuma avaliação
Caprese-wraps (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Nenhuma avaliação
Mini pizzaer
Nenhuma avaliação
Boller med pizzafyld
Nenhuma avaliação
Madlommer
Nenhuma avaliação
Power muffins
Nenhuma avaliação
Kalkunwraps
Nenhuma avaliação