Dispositivos e acessórios
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
Preparação 5min
Total 12h 50min
20 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
water9 oz
-
active dry yeast1 ⅛ tsp
-
pasta flour (type 00)14 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt1 tsp
Cashew Mozzarella
-
cashews12 ½ oz
-
water plus extra to soak15 oz
-
ice water for water bath
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt1 tsp
-
citric acid½ tsp
-
all-purpose flour, to sprinklecornmeal to sprinkle
-
pizza sauce
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
280.7 mg
Proteína
6.5 g
Energia
807 kJ /
192.9 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
10.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Spanish Rice
35min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min
Russian Tea
10min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Long Rise Pizza
20h
Cashew Milk
5min
Witches' Finger Cookies
2h
Citrus Kick
5min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1h 15min
Matcha Wreath Cookies
1h
Roasted Vegetable Pizza
1h 20min