Dispositivos e acessórios
Kip-miso stoofpot
Preparação 20min
Total 1h 45min
4 porties
Ingredientes
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1402.8 mg
Proteína
37.5 g
Energia
2674.5 kJ /
639.2 kcal
Gordura
41.1 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort Food
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vitello tonnato
13h
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Kreplach
55min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Peren op Sinaasappelsiroop
Nenhuma avaliação
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
BBQ-saus
20min