Dispositivos e acessórios
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Preparação 25min
Total 30min
8 porties
Ingredientes
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
333.4 mg
Proteína
2.2 g
Energia
565.1 kJ /
135.1 kcal
Gordura
7.2 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koolsla
10min
Rode bietensalade
10min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nenhuma avaliação
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nenhuma avaliação
Kleine aspergeflans
55min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Mango mojito
15min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Amandelmelk
10min