Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 gramů zralých banánů, na kousky (viz Tip)
- 2 vejce
- 200 gramů hladké mouky
-
30 - 50
gramů cukru
ou 30 - 50 gramů hnědého cukru - 100 gramů mléka
- 30 gramů oleje, plus navíc na opékání
- 1 polévková lžíce vanilkového cukru (opcional)
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- Nutrição
- por 1 kus
- Energia
- 287.8 kJ / 68.7 kcal
- Proteína
- 1.2 g
- Hidratos de carbono
- 8.4 g
- Gordura
- 3.5 g
- Fibra
- 0.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Skořicoví minišneci na špejli
1h 30min
Palačinky (Crêpes)
1h 15min
Piškotová máslová bábovka
1h 30min
Lívanečky s jablky
40min
Tradiční vafle s hruškovým pyré
2 godz. 30 min
Banánové lívance s malinami
35min
Vafle
40min
Banánová krupicová kaše
20min
Banánové pancaky
40min
Perníčky
1h 45min
Krupicová kaše pro děti
10min
Boloňské špagety
30min