Lapskaus

Lapskaus

5.0 4 avaliação
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 porsjoner

Ingredientes

  • løk
    80 g
  • gulrot delt i 2
    100 g
  • persillerot delt i 3
    100 g
  • kålrabi i 4 cm x 4cm
    100 g
  • purreløk kun det hvite, vasket
    50 g
  • biffkjøtt egnet til stuing i biter, uten bein (2cmx2cm), renset for sener.
    500 g
  • nøytral olje
    10 g
  • salt pluss ekstra etter smak
    1 ½ ts
  • vann
    400 g
  • poteter skrelt, i biter
    400 g
  • oksebuljong terning (til 0,5 l)
    2
    2 ss kjøttfond, hjemmelaget, (se tips)
  • persilleblader, ferske (opcional) til pynt
  • pepper, malt etter smak

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 2220.2 mg
Proteína 31.6 g
Energia 1296.9 kJ / 310 kcal
Gordura 9.1 g
Fibra 5.1 g
Gordura saturada 2.8 g
Hidratos de carbono 27.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo