Dispositivos e acessórios
Persilleolje
Preparação 10min
Total 25min
1 krukke
Ingredientes
-
persilleblader, ferske150 g
-
spinatblader, ferske150 g
-
solsikkeolje400 g
-
salt½ ts
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 krukke
Sódio
1365.2 mg
Proteína
8.9 g
Energia
15164.9 kJ /
3624.5 kcal
Gordura
401.8 g
Fibra
8.3 g
Gordura saturada
52.3 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Norske matretter med Thermomix®
55 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bulgurhvete
Nenhuma avaliação
Irsk potetmos
Nenhuma avaliação
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Nenhuma avaliação
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Stuet sopp
45min
Rørte tyttebær
5min
Ertestuing
25h 10min