Dispositivos e acessórios
Kleine aspergeflans
Preparação 10min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
17.8 g
Energia
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Leve de lente
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Rode kool cups met kip
25min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Yoghurt en muntdressing
15min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Kokos Dahl
25min