Dispositivos e acessórios
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Preparação 15min
Total 48h 20min
6 porties
Ingredientes
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13.2 g
Energia
791 kJ /
189 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nenhuma avaliação
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nenhuma avaliação
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nenhuma avaliação
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Kabeljauw met citrusboter
50min