Dispositivos e acessórios
Rabarber en gember gin fizz
Preparação 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingredientes
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Sódio
12.8 mg
Proteína
0.4 g
Energia
351.5 kJ /
83.7 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
7.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Vegetarische hamburger
45min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Kweeperentaart
8h
IJssandwich
Nenhuma avaliação
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nenhuma avaliação
Curryketchup
30min
Citroencurd
1h