Dispositivos e acessórios
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Preparação 10min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingredientes
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
7.3 g
Energia
1795 kJ /
429 kcal
Gordura
27.3 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nenhuma avaliação
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Basis brooddeeg
5min
Lactosevrije tiramisu
Nenhuma avaliação
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Amandel Spritz-koekjes
1h
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Sinaasappelcake
1h