Dispositivos e acessórios
Rabarbertaart
Preparação 15min
Total 55min
8 stuks
Ingredientes
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
8.8 g
Energia
1874 kJ /
450 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Appel en citroen krans
50min
Citroenslush
10min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Kruimeldeeg
5min
Mini Fougasse
Nenhuma avaliação
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Citrus lekkernij
50min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Bessenjamtaart
2h 35min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Nenhuma avaliação
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min