Żelka z owoców jagodowych do tortów

Żelka z owoców jagodowych do tortów

4.7 402 avaliações
Preparação 10min
Total 2h 25min
16 porcji

Ingredientes

  • 400 g owoców jagodowych, świeżych np. malin, czarnych porzeczek
    400 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 50 - 100 g cukru (patrz wskazówka)
  • 3 łyżki wody
  • 2 łyżeczki żelatyny w proszku

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Sódio 0.7 mg
Proteína 0.6 g
Energia 162.8 kJ / 38.9 kcal
Gordura 0.3 g
Fibra 1.3 g
Gordura saturada 0 g
Hidratos de carbono 8.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...