Dispositivos e acessórios
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Preparação 10min
Total 2h 35min
6 porties
Ingredientes
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
367 mg
Proteína
6.3 g
Energia
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
14.5 g
Hidratos de carbono
7.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ouders verwennen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Brioche
5h
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Piadina uit Emilia Romagna
15min