Dispositivos e acessórios
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Preparação 25min
Total 1h
12 stuks
Ingredientes
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
186.8 mg
Proteína
3.5 g
Energia
616.5 kJ /
147.4 kcal
Gordura
9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
13.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarische smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nenhuma avaliação
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Hainanese kiprijst
1h 20min
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Dropijs
8h 30min
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nenhuma avaliação