Dispositivos e acessórios
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
911.6 mg
Proteína
8.9 g
Energia
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Gordura
46.9 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
16.1 g
Hidratos de carbono
42.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarische smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kip tikka masala
1h 10min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nenhuma avaliação
Russische salade
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Scones met frambozenboter
25min
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Goulash van linzen en champignons
45min
Vegan challah brood
2h 30min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min