Dispositivos e acessórios
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Preparação 20min
Total 3h
4 porties
Ingredientes
-
witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
1 el mirin (zoete rijstwijn)honing1 el
-
sojasaus1 el
-
suiker30 g
-
misopasta50 g
-
sesamolie4 el
-
2 el sakewitte wijn2 el
-
olie om in te vetten
-
200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)shiitake, vers in plakjes (1 cm)200 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)800 g
-
verse sperziebonen (of bevroren)300 g
-
verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)10 g
-
water300 g
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1628.6 mg
Proteína
46.3 g
Energia
2663 kJ /
636.5 kcal
Gordura
29 g
Fibra
12.9 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
51.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion-smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Gevulde vis
1h 50min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Vegetarisch Medaillons
Nenhuma avaliação
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min