Dispositivos e acessórios
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Preparação 25min
Total 35min
10 stuks
Ingredientes
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
574.9 mg
Proteína
4.1 g
Energia
587.8 kJ /
140.5 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
14.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion-smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Groente-Omeletten
30min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Paksoi en ham rijst
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Nenhuma avaliação
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Brownies van zoete aardappel
1h
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Havermoutpap met vers fruit
15min