Dispositivos e acessórios
Rozbif
Preparação 10min
Total 5h 30min
4 porsiyon
Ingredientes
-
zeytinyağı1 yk
-
tereyağı1 yk
-
dana sokum tek parça halinde500 g
-
adaçayı, taze (opcional) (bk. Öneriler)4 yaprak
-
taze biberiye sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)1 - 2 dal
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 tutam
-
su1500 g
-
limon suyu30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsiyon
Sódio
3891 mg
Proteína
109.3 g
Energia
3836.4 kJ /
916.9 kcal
Gordura
50.6 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Receitas
Turquia
Turquia
Yılbaşı Kutlaması
25 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Kremalı sebzeli tavuk
50min
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
Nenhuma avaliação
Haşlanmış Spagetti
25min
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1h 50min
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1h 55min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2h 20min
Kremalı Viski Likörü
15min
Peynirli Atıştırmalık Rulolar
40min
Biberli Bonfile Küpleri
30min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3h 10min
Brokoli, Tavuk ve Labneli Spagetti
35min