Dispositivos e acessórios
Jerk-marineret kylling med ananas-slaw
Preparação 15min
Total 5h
4 portioner
Ingredientes
Jerk kylling
-
forårsløg trimmede og skåret i tre6
-
fed hvidløg6
-
habanero chilier trimmede (se tip)1 - 2
-
ingefær skrællet2 cm
-
farin80 g
-
allehånde, stødt2 tsk
-
kanel, stødt1 tsk
-
muskatnød, stødt½ tsk
-
timian, tørret1 spsk
-
soyasauce40 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
salt1 tsk
-
hele kyllingelår overfladen snittet4
Ananas slaw
-
hvidkål (ca. 400 g), skåret i stykker (5 cm)½
-
ananas, frisk (ca. 250 g), skrællet, udkernet og skåret i stykker (4 cm)½
-
forårsløg trimmede og skåret i tre3
-
vindruekerneolie (se tip)20 g
-
limesaft20 g
-
honning1 tsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
lime skåret i både, til servering1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1709.5 mg
Proteína
57.3 g
Energia
3967.8 kJ /
944.7 kcal
Gordura
64.3 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
17.1 g
Hidratos de carbono
32.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
35 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação